Ljeto je idealno vrijeme za povrće.. Paprike se mogu puniti na razne načine. Ovo je jedan malo drugačiji recept od klasičnog punjena..Priprema je malo duže radi pečenja paprika al je super ako imate pripremljene pečene paprike.Ja sam imala već pečene.
Sastojci:
Količina shodno koliko želite da imate paprika.. na jednu papriku jedan kolutić sira.
paprike( žute babure a mogu i crvene)
zdenka sir ili neki drugi topljeni sir( ukoliko ne volite ovaj sir stavite neki po svojoj želji- sa crvenim paprikama ide dobro feta sir )
jaje
brašno
Priprema:
Paprike ispeći u rerni ili na tavi bez masnoće i oguliti i skinuti petiljku i unutrašnjost.Jedan trokut sira staviti u papriku i zatvoriti otvor čačkalicom.
Uvaljati u malo brašna pa u jaje i pržiti par minuta.
Ja ne stavljam puno ulja kao kod klasičnog pohanja jer ne treba paprike su već gotove samo da se malo zapeče brašno i jaje.
Nema komentara:
Objavi komentar