četvrtak, 23. lipnja 2016.

Desert u čaši od puslica, vanilija i jagoda kreme

Brzi desert idealan za tople dane.. gotov u par minuta za iznenadne goste ili kad vam se jede nešto lagano kremasto.



  • SASTOJCI:
  • Šlag krema vanilija Dolcela
  • Šlag krema jagoda Dolcela
  • pola male kesice gotovih puslica
  • 1,5 dcl vrhnja šlag  
  • jagode, kivi, breskve ili neko drugo voće po želji 
  • 4 kom čoko rolera

Priprema:
Umutiti posebno šlag kremu od vanilije  i jagode sa manjom količinom mlijeka prema uputi sa kese.Napisane su dvije količine na kesi pa sa tom manjom da bude gušće.
Umutiti i šlag vrhnje..
Isjeći voće a puslice smrviti malo.
U čašu staviti malo puslica na dno 3-4 kom preko krem od vanilije, pa krem od jagode malo puslica  i na kraju šlag.
Poredati voće po želji. Ukrasiti rolerima, voćnim prelivom i sa još puslica.
Ohladiti i služiti.

Nema komentara:

Objavi komentar